Πιο πρόσφατα

22/4/17

Νέο single από τους Flogging Molly (video)

Στις 2 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Flogging Molly, Life is Good, και το συγκρότημα έδωσε χθες στη δημοσιότητα άλλο ένα κομμάτι.

Μετά το Reptiles (We Woke Up) που αποτέλεσε το πρώτο επίσημο single και το The Hand of John L. Sullivan που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα, έρχεται το Guns of Jericho, για να μας δώσει μια ιδέα πάνω σε αυτό που θα ακούσουμε το καλοκαίρι από τους Flogging Molly. Το κομμάτι έκανε πρεμιέρα μέσω του Billboard, στο οποίο η μπάντα έδωσε και συνέντευξη σχετικά με το Life is Good. Δες τη συνέντευξη εδώ.

Το Life is Good θα κυκλοφορήσει μέσω της Vanguard Records. Θα αποτελείται από 12 κομμάτια και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες από σήμερα μέσω iTunes και Amazon, ενώ με κάθε προπαραγγελία προσφέρονται για δωρεάν downloading τα δυο πρώτα singles, The Hand of John L. Sullivan και Reptiles (We Woke Up). Δες εδώ την tracklist, το εξώφυλλο και λοιπές λεπτομέρειες για την κυκλοφορία.

Οι Flogging Molly επιστρέφουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για να εμφανιστούν στην 3η ημέρα του Rockwave στις 2 Ιουλίου, μαζί με τους Epica, με τους Anathema, Paradise Lost, και "μεγάλα ονόματα" τους Gojira και τους Evanescence.

Άκουσε το κομμάτι:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.