Πιο πρόσφατα

9/5/17

Ανακοινώσεων συνέχεια από το Street Mode Festival

Πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού της με τους φίλους του φεστιβάλ, η διοργάνωση του Street Mode Festival προχώρησε σήμερα στις ανακοινώσεις πέντε ακόμη ονομάτων που θα συμμετάσχουν στη φετινή, ένατη έκδοση του φεστιβάλ.

Πρώτος ο γνωστός στο κοινό του φεστιβάλ MC, Εισβολέας, που επιστρέφει φέτος μετά την περυσινή του εμφάνιση με το σχήμα του The Tedds. Ακολούθησε η ανακοίνωση για τον θρύλο της reggae/ dub, Zion Train, και των "δικών" μας gypsy & ska punk rockers Baildsa. Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι στη σκηνή του Street Mode θα ανέβουν οι Γερμανοί psych/ stoner rockers My Sleeping Karma, δυο χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Οι σημερινές ανακοινώσεις ολοκληρώθηκαν με τους Bad Movies, γιατί, όπως σημειώνουν κι οι διοργανωτές, Street Mode χωρίς Bad Movies... δεν γίνεται!

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν γίνει γνωστές και οι δυο πρώτες... πεντάδες ονομάτων, με την πρώτη ανακοίνωση να αφορά τους Dub Pistols, Planet of Zeus, Rumjacks, Στίχοιμα και Χατζηφραγκέτα και τη δεύτερη τους Last Drive, Vodka Juniors, Asian Dub Foundation, The Skints και Ευθύμη.

Το 9ο Street Mode Festival θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1-3 Σεπτέμβρη στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Early bird εισιτήρια προπωλούνται προς 15€ μέσω Viva.gr.

Οι ανακοινώσεις:






Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.