Πιο πρόσφατα

15/6/17

Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων για τους Foo Fighters

Έχει περάσει μια εβδομάδα από την -σχεδόν- επισημοποίηση της συναυλίας των Foo Fighters στο Ηρώδειο, η οποία θα πραγματοποιηθεί με όρους που μάλλον δεν άρεσαν ούτε στο συγκρότημα ούτε στους φανς τους.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι στο χώρο θα μπορούσαν να βρεθούν μόνο όσοι έχουν προσκλήσεις από το Δήμο Αθηναίων και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, δημοσιεύματα που ακολούθησαν όμως ανέφεραν ότι θα κυκλοφορήσουν και εισιτήρια, τα οποία... κανείς δεν ξέρει ποιος θα διαθέσει.

Ο Δήμος Αθηναίων πάντως με ανακοίνωση του διαχωρίζει τη θέση του και "πετάει το μπαλάκι" αλλού, αναφέροντας πως δεν έχει καμία εμπλοκή στη διάθεση προσκλήσεων και/ ή εισιτηρίων:δήμος Αθηναίων καλωσορίζει τη συναυλία του συγκροτήματος 'Foo Fighters' που προγραμματίζεται στο Ηρώδειο για τις 10 Ιουλίου, καθώς είναι ένα ακόμη καλλιτεχνικό γεγονός που ενισχύει τη διεθνή εικόνα της Αθήνας. Λόγω της σύγχυσης που έχει προκληθεί από δημοσιεύματα, ο δήμος Αθηναίων διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στη διάθεση και διανομή προσκλήσεων ή εισιτηρίων".

Η νέα ανακοίνωση έρχεται να προστεθεί στη γενικότερη σύγχυση που επικρατεί σχετικά με την επικείμενη συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο, η οποία τελικά δεν γνωρίζουμε αν θα πραγματοποιηθεί, με τι setlist, και πως θα μπορέσει ο κόσμος να την παρακολουθήσει.

Άκουσε εδώ το καινούριο κομμάτι των Foo Fighters, Run!

Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.