Πιο πρόσφατα

19/7/16

Μανώλης Φάμελλος - Στάθης Δρογώσης στον Κήπο του Μύλου

ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ - ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Πέμπτη 28 Ιουλίου
Ο Κήπος του Μύλου

Δύο τραγουδοποιοί - φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, αφηγούνται και μοιράζονται ξανά τραγούδια που φαντάστηκαν (δικά τους και ξένα). Η όλο και πιο ελλειματική τους μνήμη, η ανακύκλωση των λαθών και η διαρκής διάψευση των μεγάλων προσδοκιών (που ποιος ξέρει γιατί έτρεφαν) δημιουργεί την σεναριακή βάση αυτής της παράστασης.

Μέσα στο κενό όλα γίνονται για πρώτη φορά κι ας έχουν συμβεί χιλιάδες φορές στο παρελθόν... Το σχήμα άλλοτε αυστηρώς ακουστικό και άλλοτε με την διακριτική βοήθεια της ηλεκτροδυναμικής ευδοκιμεί τις όλο και πιο μακριές νύχτες που έρχονται είτε με, είτε χωρίς φεγγάρι.

Στην πράξη τώρα τα πράγματα είναι απλά: Ο Μανώλης παίζει κιθάρα, μαντολίνο, φυσαρμόνικα και κρυφτό. Ο Στάθης παίζει πιάνο, ακορντεόν και σκάκι. Επίσης βέβαια τραγουδούν (με τον τρόπο του ο καθένας) άλλοτε συμπληρωματικά κι άλλοτε ανταγωνιστικά μπαίνοντας ο ένας μέσα στην σκιά του άλλου με το θράσος της συνάφειας. Ο αγώνας αμφίρροπος αλλά στο τέλος κερδίζει πάντα ο καλύτερος, δηλαδή η μουσική...

Συμμετέχει πολυμελής ορχήστρα φάντασμα.

Πέμπτη 28 Ιουλίου

Ο Κήπος του Μύλου
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Επικοινωνία/ κρατήσεις: 6980 85 92 92
Ώρα έναρξης: 22.00 (αυστηρά)

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.