Πιο πρόσφατα

13/3/16

Πρώτο δείγμα από το νέο άλμπουμ του Παύλου Παυλίδη (audio)

Παύλος Παυλίδης & B-Movies
Μια Πυρκαγιά Σ' Ένα Σπιρτόκουτο

Κυκλοφορεί σε special edition CD και Digital album στις 4 Απριλίου και σε βινύλιο το Μάιο και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο ψηφιακό κατάστημα της Inner Ear και στη σελίδα μας στο Bandcamp.


Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ στην Αθήνα και το Gagarin 205 και τη Θεσσαλονίκη και το Club του Μύλου, με δυο συναυλίες σε κάθε πόλη.

Ακούστε το κομμάτι "Έλα Κοντά Μου" στο YouTube ή στο SoundCloud.
Ένα χρόνο μόλις μετά το τελευταίο του album Στον Διπλανό Ουρανό, o Παύλος Παυλίδης παρέα πάντα με τους B-Movies κυκλοφορεί το έκτο album του με τίτλο Μια Πυρκαγιά Σ' Ένα Σπιρτόκουτο.


Από τις ακτές του παραδείσου ως την κρυψώνα ενός δεντρόσπιτου ο Παύλος Παυλίδης, navigator για άλλη μια φορά, διανύει πολλά χιλιόμετρα ταξίδι, γεμάτα μουσική, αγάπη, σκέψεις και εικόνες από παραμυθένιους κόσμους αλλά και από τη σκληρή πραγματικότητα. Στο πέρασμά του συναντά μοναχικούς ανθρώπους, πύργους και γοργόνες, μετράει απώλειες και δίνει μάχες με το φεγγάρι.

Άλλοτε χρειάζονται περισσότερα λόγια - και τα λόγια του Παυλίδη χτυπάνε πάντα στην καρδιά - και άλλες φορές αρκεί μόνο η μουσική και ένα τραλαλά για να εκφράσουν τον αλλόκοτο κόσμο και την απέραντη ομορφιά.

Τα 12 τραγούδια ηχογραφήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2015, ενώ η μίξη και το mastering έγιναν το 2016 στην Αθήνα.

Το artwork του album βασίζεται στα ζωγραφικά έργα του Στέφανου Ρόκου "Παρατηρώντας τους Κύκλους" και "Μηχανές".


Κυκλοφορεί από την Inner Ear σε special edition cd και digital album τον Απρίλιο, ενώ θα ακολουθήσει και έκδοση βινυλίου το Μάϊο του 2016.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι της Αναστασίας Μανωλούδη από την εμφάνιση του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies στο Club του Μύλου τον περασμένο Μάρτιο. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.