Πιο πρόσφατα

3/3/16

Παύλος Παυλίδης & The B-Movies live στη Θεσσαλονίκη!

Η kazandb παρουσιάζει τον

ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΙΔΗ & THE B-MOVIES


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 & ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
ΜΥΛΟΣ CLUB

Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β-Movies επιστρέφουν στο Club του Μύλου, την Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Απριλίου, για να παρουσιάσουν το καινούριο τους album Μια Πυρκαγιά σ' Ένα Σπιρτόκουτο, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Inner Ear!

Φυσικά από αυτό το διήμερο δεν πρόκειται να λείψουν και όλα εκείνα τα τραγούδια που έκαναν αγαπητό τον Παύλο Παυλίδη στο ευρύ κοινό, τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών, όσο και από την μετέπειτα πορεία του με τους B-Movies που έχει αφήσει και αυτή το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή!


Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies γιορτάζουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου και σ' αυτή τη γιορτή είστε όλοι καλεσμένοι!

Ο Παύλος Παυλίδης & οι B-Movies θα παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο μια εβδομάδα αργότερα (8 & 9 Απριλίου) στην Αθήνα και το Gagarin 205.

INFO
Μύλος Club
Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία
Ωρα προσέλευσης: 20:30 / Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 12€, Προπωληση: 10€


Σημεία Προπώλησης: ΣάρωθρονΚαφέ Διώροφο (Καλαμαριά), musicland/ticket house (κέντρο Θεσσαλονίκης), Stereodisc, Harry's Spot (Αγγελακη - Σβωλου)


*Η κεντρική φωτογραφία είναι της Αναστασίας Μανωλούδη από την τελευταία εμφάνιση του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies στη Βαβυλωνία του Μύλου. Περισσότερα εδώ.

Με την υποστήριξη του Summer Rain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.