Πιο πρόσφατα

9/2/17

Γιάννης Αγγελάκας & 100° C live στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι για πολλούς η ζωντανή ενσάρκωση της ελληνικής ροκ μουσικής. Της ελληνόφωνης αν προτιμάτε. Για τους φίλους του, ωστόσο οι οποίοι είναι πολλοί όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε τις μουσικές που ονειρευόμασταν.

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 μαζί με τους 100°C, θα παρουσιάσουν σε όσους βρεθούν στο Fix Factory of Sound το νέο τους μουσικό εγχείρημα για πρώτη φορά! Μια βραδιά γεμάτη με την μουσική του Γιάννη Αγγελάκα και όλα όσα συνοδεύουν τον Γιάννη από τις Τρύπες μέχρι και σήμερα.

Ο νέος του δίσκος λοιπόν είναι μια υπέροχη αφορμή να ξαναδεί τους φίλους του και εκείνοι να τον ακούσουν για ακόμη μια φορά, η για πρώτη αν δεν είχαν υπάρξει τόσο τυχεροί στο παρελθόν. Άλλωστε κανείς δεν ξέρει τη μουσική του Γιάννη Αγγελάκα, αν δεν έχει βιώσει την ενέργειά του πάνω στη σκηνή.

Το άλμπουμ Ήσυχα Τραγούδια για Ανέμελα Λιβάδια στα καλύτερα άλμπουμ του 2016 για τον Summer Rain! Διάβασε εδώ την κριτική μας.

Σάββατο 11 Μαρτίου στο Fix Factory of Sound λοιπόν σε μια μοναδική εμφάνιση ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C παρουσιάζουν τον νέο του δίσκο! Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα!

*Η κεντρική φωτογραφία είναι του Λάμπρου Loco Παπαευθυμίου από την εμφάνιση του Γιάννη Αγγελάκα στο 8ο Street Mode Festival. Περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.