Πιο πρόσφατα

20/5/17

Οι Flogging Molly τραγουδούν "για τις μέρες που έρχονται" (video)

Με την κυκλοφορία του νέο τους άλμπουμ να βρίσκεται κάτι λιγότερο από δυο βδομάδες μακριά, οι Flogging Molly έδωσαν στη δημοσιότητα άλλο ένα ολοκαίνουριο single, το τέταρτο κατά σειρά.

Έτσι, λίγο μετά τα Reptiles (We Woke Up)Guns of Jericho και Welcome to Adamstown, οι Flogging Molly μας συστήνουν το The Days We've Yet To Meet, ένα ακόμα τραγούδι που, παρά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε το συγκρότημα στη διάρκεια της σύνθεσης του, περνά ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας.

Το άλμπουμ θυμίζουμε πως θα ονομάζεται Life is Good, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου μέσω της Vanguard Records. Θα αποτελείται από 12 κομμάτια και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες από σήμερα μέσω iTunes και Amazon, ενώ με κάθε προπαραγγελία προσφέρονται για δωρεάν downloading τα δυο πρώτα singles, The Hand of John L. Sullivan και Reptiles (We Woke Up). Περισσότερες λεπτομέρειες, εξώφυλλο και tracklist εδώ.

Οι Flogging Molly επιστρέφουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, για να εμφανιστούν στην 3η ημέρα του Rockwave στις 2 Ιουλίου, μαζί με τους Epica, με τους Anathema, Paradise Lost, και "μεγάλα ονόματα" τους Gojira και τους Evanescence.

Άκουσε το κομμάτι:


Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.