Πιο πρόσφατα

30/5/17

Νέες ανακοινώσεις από το Street Mode Festival

Γι ακόμα μια Τρίτη, όπως εδώ και... αρκετές Τρίτες, η διοργάνωση του Street Mode Festival προχώρησε στην ανακοίνωση πέντε ακόμα σχημάτων που θα συμμετάσχουν στο φετινό φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου στην Αποθήκη Γ' του Λιμανιού.

Μόνο που, όπως αναφέρεται, αυτή θα είναι και η τελευταία ανακοίνωση. Για τον Μάιο. Γενικά, υπάρχουν ακόμη περισσότερα από 20 ονόματα που... περιμένουν στην ουρά. Σε ό,τι αφορά τα σημερινά, πρώτος ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 2 το ένα τρίτο των Ημισκούμπρια, Μιθριδάτης, ο οποίος θα εμφανιστεί μαζί με τους Σέξπυρ και QB Mix. Ακολούθησαν οι 63 HIGH, οι θρυλικοί Βρετανοί Senser με τον hiphop, punk, alternative rock, και electronica ήχο τους, οι Θεσσαλονικείς M.A.t.E., ένα μουσικό σχήμα κινούμενο σε ήχους Drum 'n' Bass, Dub, Trip hop, Dubstep και Trap, και τέλος, οι psych rockers Sleepin Pillow.

Εκτός από τις νέες ανακοινώσεις, στο line up του φεστιβάλ συμμετέχουν ήδη οι Planet of Zeus, Dub Pistols, Rumjacks, Στίχοιμα, Χατζηφραγκέτα, αργότερα ανακοινώθηκαν οι Last Drive, Vodka Juniors, Asian Dub Foundation, The Skints και Ευθύμης, ενώ την τρίτη πεντάδα ονομάτων αποτέλεσαν οι My Sleeping Karma, Bad Movies, Baildsa, Zion Train, Εισβολέας. Την επόμενη Τρίτη τα ονόματα που ανακοινώθηκαν ήταν οι 1000Mods, Delinquent Habits, Dubioza Kollektiv, Big Nose Attack και Iratus, ενώ η πιο πρόσφατη ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι θα συμμετάσχουν στο Street Mode Festival οι King Blues, City of the Sun, Κανών και Θύτης, Tuber και Άλλος Κόσμος.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν λεπτομέρειες και σχετικά με τους διαγωνισμούς και τα παράλληλα events του φεστιβάλ (DK's Tour of Motion, Female 1vs1 All Style Battle, Parkour Free Running Jam, 1vs1 B-Boy Battle and more).

Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για κάθε νεότερο!

Οι ανακοινώσεις:






Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.