Πιο πρόσφατα

23/5/17

Κι άλλες ανακοινώσεις από το Street Mode Festival

Τρίτη σήμερα, κι όπως κάθε Τρίτη, με το σύνθημα... 14:02, η διοργάνωση του Street Mode Festival ανακοίνωσε ακόμα μια πεντάδα ονομάτων που θα συμμετάσχουν στη φετινή, ένατη έκδοση του φεστιβάλ.

Η πρώτη ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι στο 9ο Street Mode Festival θα συμμετάσχουν οι Έλληνες instrumental rockers Tuber, όπως και πέρυσι, ενώ λίγο αργότερα "ανέβηκαν" οι ανακοινώσεις για τους Βρετανούς "punk poets" King Blues, οι οποίοι μάλιστα έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι Mcs Κάνων και Θύτης, το νεοϋρκέζικο ανερχόμενο acoustic trio των City of the Sun, οι οποίοι θα εμφανιστούν και στην Αθήνα, και τελευταίο σχήμα -για σήμερα- το αθηναϊκό street punk "supergroup" των Άλλος Κόσμος, αποτελούμενο από μέλη των Bootstroke και Ομίχλη.

Εκτός από τις νέες ανακοινώσεις, στο line up του φεστιβάλ συμμετέχουν ήδη οι Planet of Zeus, Dub Pistols, Rumjacks, Στίχοιμα, Χατζηφραγκέτα, αργότερα ανακοινώθηκαν οι Last Drive, Vodka Juniors, Asian Dub Foundation, The Skints και Ευθύμης, ενώ την τρίτη πεντάδα ονομάτων αποτέλεσαν οι My Sleeping Karma, Bad Movies, Baildsa, Zion Train, Εισβολέας. Την προηγούμενη Τρίτη τα ονόματα που ανακοινώθηκαν ήταν οι 1000Mods, Delinquent Habits, Dubioza Kollektiv, Big Nose Attack και Iratus.

Το φετινό Street Mode Festival θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1-3 Σεπτέμβρη στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι.

Μείνετε συντονισμένοι στον Summer Rain για περισσότερες λεπτομέρειες!

Οι ανακοινώσεις:






Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.