Πιο πρόσφατα

4/5/15

Top10 Απριλίου

Μπήκε (επιτέλους) και η άνοιξη, ήρθε ο Μάιος, συγκροτήματα και αγαπημένοι καλλιτέχνες προχωρούν σε νέες κυκλοφορίες και ετοιμάζονται για το καλοκαίρι. Οι παραγωγοί του Summer Rain, ζαλισμένοι από τον απότομο ήλιο, διαλέγουν τα αγαπημένα τους τραγούδια για τον Απρίλιο και σας τα παρουσιάζουν.




10. Sleepmakeswaves - The Stars are Stigmata [Love of Cartography, 2014]



9. Όναρ - Κόντρα στον Καιρό [digital single, 2015] - Δελτίο Τύπου


8. Solarmonkeys - Zoey [Payblack, 2015] - Read review


7. Damien Rice - It Takes a Lot to Know a Man [My Favorite Faded Fantasy, 2014]


6. Απόστολος Ρίζος - Σ' Αυτή τη Χώρα [digital single, 2015]


5. Vinyl Suicide - 6.40 AM (On Lycabettus) [digital single, 2015]



Σχεδόν δυο χρόνια μετά το πρώτο τους EP, οι Vinyl Suicide κυκλοφορούν ως digital single την 2015 έκδοση του 6.40 AM (On Lycabettus), ενώ ταυτόχρονα το συγκρότημα βρίσκεται στο στούντιο, ετοιμάζοντας το ντεμπούτο άλμπουμ του, Homeward Bound. Από τις επικείμενες ελληνικές κυκλοφορίες που αναμένεται να ξεχωρίσουν.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

4. Esterina - Love is Good [This is a Happy Story, 2015]



Κομμάτι από το φθινόπωρο του 2014 το οποίο ταιριάζει όμως στο κλίμα των ημερών, ανοιξιάτικο. Εξάλλου, Love is Good and it's A Happy Story και το έχουμε λατρέψει.
Ελπίδα Πουρναρά

3. Vodka Juniors - Dance to the Horizon [Club Riot, 2015] - Live Report



Από τα τέλη του 2014 που ακούσαμε τα πρώτα στίγματα του τριπλού δίσκου Clubriot και τις πολυσυζητημένες εμφανίσεις των Vodka Juniors στην Αθήνα (περισσότερα στο report) ήταν σαφές πως η καινούργια αυτή δουλειά θα ήταν κάτι διαφορετικό. Μια μίξη παλιού και καινούργιου βλέπουμε χαρακτηριστικά εδώ μετά την δωρεάν ψηφιακή κυκλοφορία ολόκληρου του δίσκου.
Άγγελος Μπάκουλας

2. Katerine Duska - Won't Leave [digital single, 2015]



Η πιο πρόσφατη δουλειά της Katerine Duska, η οποία έρχεται με την κιθάρα και την ιδιαίτερη φωνή της να "εισβάλλει" στο soundtrack και της φετινής μας άνοιξης (και καλοκαιριού, στο οποίο ταιριάζει το ύφος του Won't Leave).
Ράνια Γιαννούλα

1. Kurt Cobain - And I Love Her (Beatles cover) [Montage of Heck official soundtrack, 2015]


Όπως ήδη γνωρίζουμε, το καλοκαίρι πρόκειται να κυκλοφορήσει το επίσημο soundtrack του Montage of Heck, του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Kurt Cobain, το οποίο θα αποτελείται από ακυκλοφόρητες "σπιτικές" κασέτες (περισσότερα εδώ). Τελευταία "ανακάλυψη" του σκηνοθέτη, Brett Morgen, η διασκευή του ηγέτη των Nirvana στο And I Love Her των Beatles, την οποία βρήκε κρυμμένη ανάμεσα σε πλήθος άλλων κασετών. Τιμής ένεκεν στο νο.1 του μήνα.
Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.