Πιο πρόσφατα

29/8/18

Παίξε πανκ στο Street Mode

Από τον Marky Ramone στους New Model Army κι από τους Panx Romana στους Θραξ Πανκc, όλα τα συγκροτήματα που θα φέρουν κάτι από punk στις σκηνές του φετινού Street Mode Festival #StreetModeON

"Κλασσικό" punk, pop punk, hardcore punk, celtic και folk punk, ska, psych, balkan, rock n' roll με punk attitude, μέχρι και hip hop punk. Όποιο είδος κι αν γουστάρεις, θα το βρεις στο Street Mode Festival. Εκεί θα συναντηθούν μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής και της παγκόσμιας punk σκηνής, με άλλα τόσα κι ακόμα περισσότερα ανερχόμενα.

Marky Ramone's Blitzkrieg, New Model Army, Electric Six, Godfathers, Therapy?Panx Romana, Bad Movies, Θραξ Πανκc, Vodka Juniors, Άλλος Κόσμος, Oldschool Rednex κ.α. είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που φέρουν κάτι από punk και θα παρελάσουν στις σκηνές του Street Mode Festival.

Πάμε να τα γνωρίσουμε:

New Model Army

Οι New Model Army δημιουργήθηκαν στο Bradford το 1980 από τον Justin Sullivan. Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος από northern soul, το punk rock και την ευρύτερη ανήσυχη μουσικά ατμόσφαιρα της εποχής. Οι ίδιοι παρέμειναν πάντα πιστοί στην underground ιδεολογία τους και τον πολιτικοποιημένο στίχο και αποτελώντας πρωτοπόρους σε αυτόν τον τομέα, είναι από τις λίγες μπάντες που κατάφεραν να έχουν πλήρη έλεγχο σε κάθε πτυχή της δημιουργίας τους, χωρίς κανέναν καλλιτεχνικό ή διαφημιστικό συμβιβασμό, ακόμη και κατά τη συνεργασία τους με μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες. Αναγεννημένοι μα πάντα δραστήριοι, έρχονται στο 10ο Street Mode Festival για μία πατροπαράδοτα δυναμική εμφάνιση.


New Model Army: "Η μουσική σημείο συνάντησης
ενάντια στο φασισμό"


Marky Ramone's Blitzkrieg

Ο Marky Ramone είναι γνωστός για την 15ετή του συμμετοχή στους Ramones, μία απο τις ιστορικότερες μπάντες της punk rock μουσικής σκηνής . Την άνοιξη του 1978, ο Marky ξεκίνησε την πορεία του στους Ramones και σε λίγες μόνο εβδομάδες μετά από την είσοδο του στο συγκρότημα, βρισκόταν στο studio, ηχογραφώντας το πρώτο του άλμπουμ στο σχήμα, με τίτλο Road to Ruin, το οποίο περιλαμβάνει και ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια των Ramones, το I Wanna Be Sedated. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Μια ιστορία που θα μας την τραγουδήσουν οι Marky Ramone's Blitzkrieg στο 10ο επετειακό Street Mode Festival.


Ο Marky Ramone κρατάει την πανκ ζωντανή


Therapy?

Ο αυθεντικός και διαφορετικός από οτιδήποτε άλλο υπάρχει εκεί έξω, ήχος των Therapy? ξεκίνησε τη πορεία του σε μία μικρή πόλη στη Βόρειο Ιρλανδία το 1989 μην αργώντας να πάρει την τελική του μορφή. Κατεδαφιστικά dance beats, πομπώδεις μπασογραμμές, κιθαριστικοί λυγμοί και παραμορφωμένα φωνητικά δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που "βρωμάει" αποστασιοποίηση και διαφορετικότητα. Με δεκάδες instant hits και εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις στο οπλοστάσιό τους, οι Therapy? φέρνουν το απογυμνωμένο punk metal τους στη σκηνή του Street Mode Festival.


Electric Six

Οι Electric Six είναι μια garage/ disco/ punk rock/ new wave μπάντα από το Detroit των ΗΠΑ. Ξεκίνησαν το 1999 με την ονομασία Wildbunch, και μετονομάστηκαν το 2001, δύο χρόνια πριν γνωρίσουν τη πρώτη μεγάλη επιτυχία και αναγνώρισή τους με τα singles  Danger! High Voltage και  Gay Bar. Η εντυπωσιακή μέχρι στιγμής δισκογραφία τους συμπεριλαμβάνει 14 studio albums, δυο rarities albums και ένα live DVD. Δυνατές κιθάρες, sexy γκρούβες και shows υψηλής ενέργειας περιμένουν όποιον τους παρακολουθήσει στο 10ο Street Mode Festival, σε ένα show που αναμένεται να γράψει ιστορία.


The Godfathers

Το θρυλικό Βρετανικό rock 'n' roll group των Godfathers σχηματίστηκε το 1985. Περιόδευσαν εκτενώς από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής τους και γρήγορα απέκτησαν μια σοβαρή φήμη για τον ηλεκτροφόρο, αρχέγονο rock 'n' roll ήχο τους και τις εμπρηστικές τους ζωντανές εμφανίσεις ανά τον κόσμο. Το "μαφιόζικο" image, οι ωμοί στίχοι και το "αιχμηρό" κιθαριστικό rock 'n' roll της μπάντας αποτέλεσαν μία αντίθεση στα καθαρά και γεμάτα πλήκτρα ηχοχρώματα που μέχρι τότε μεσουρανούσαν στα mainstram charts, προαναγγέλοντας ταυτόχρονα την αναζοπύρωση του Brit-Pop/Rock, στα early 90's. Ακόμη ενεργοί και πάντα αυθεντικοί, στα πλαίσια της καλοκαιρινής festival tour τους, το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου περνάνε από τη σκηνή του Street Mode Festival για κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.


Panx Romana

Ενεργοί από το 1982, πάντα με την αρχική τους σύνθεση, οι Panx Romana ακόμη πιστεύουν, έχουν κάτι να μας πουν, να μας φωνάξουν: "Σήμανε Συναγερμό!"

Σε μια εποχή που καταρρέει, με τις καταιγιστικές μουσικές, τους αιχμηρούς και ουσιαστικούς στίχους και τη στάση τους, ενώνουν ολόκληρες γενιές μέσα από τραγούδια για ισότητα, ελευθερία, ανθρωπιά. Ιδέες και έννοιες που βάλλονται με πάθος. Είναι η δύναμη του συνειδητοποιημένου rock 'n' roll που "ζει τ' όνειρο ακόμα και ας μοιάζει ουτοπία".


Talco

Οι Talco ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα πριν 15 περίπου χρόνια στα στενά της Marghera στην Ιταλία. Με μουσικές επιρροές από την ska punk και την ιταλική folk rock σκηνή δημιούργησαν το πρώτο τους album το 2004 και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει άλλα 6 studio albums. Το 2009 συνέθεσαν το τραγούδι St. Pauli για τη Γερμανική ομάδα από το Αμβούργο και σύντομα αποτέλεσαν το αγαπημένο συγκρότημα των οπαδών του σωματείου, αλλά και όλων των ακολούθων του, με το τραγούδι να αποτελεί πλέον και επισήμως τον ύμνο του. Με πολλά πετυχημένα tours και συμμετοχές σε μεγάλα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ στο βιογραφικό τους, οι Talco έρχονται στο 10ο Street Mode Festival για ένα live με έντονους ρυθμούς, πολύ χορό και απολαυστική ska μουσική, όπως μόνο οι ίδιοι ξέρουν να προσφέρουν.


Vodka Juniors

Και φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η πρώτη μπάντα που έπαιξε στο Street Mode Festival... Οι Vodka Juniors γύρω στο 2000 σήκωσαν στους ώμους τους όλη την underground ελληνική σκηνή και με το έτσι θέλω, ενάντια στη μέχρι τότε μουσική βιομηχανία, την έφεραν στο προσκήνιο και στη θέση που της αξίζει. Αμέτρητα χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη, καλοκαιρινά pirate tours και ιστορικά live σε κάθε γωνία του κόσμου, γεμίζουν πλέον όποιο χώρο βρουν μπροστά τους. Punkrock εκρηκτικά μπλεγμένο με dub, hip hop και electronics, όλα μαζί προσφέρουν μία μοναδική live εμπειρία γεμάτη συναισθηματικά ξεσπάσματα, που έχει δημιουργήσει πλέον το δικό της μύθο.


63 High

Οι 63High σχηματίστηκαν το 1997 στη φραπεδούπολη, καταφανώς επηρεασμένοι από τη σκηνή της jamaican reggae και το βρετανικό ska κίνημα, καθώς και από την αμερικάνικη hardcore punk κουλτούρα. Στις δυο δεκαετίες που μεσολάβησαν έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε αμέτρητες περιπτώσεις, από σπίτια, σχολεία, camping, extreme sports sites, πάρκα και clubs έως festivals (κυρίως ανεξάρτητα αντιρατσιστικά & αντιφασιστικά). Μετά από μερικά χρόνια σιωπής επέστρεψαν με το album Analog Hearts in a Digital World που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το hit single Waiting for Who και επιστρέφουν στο 10ο Street Mode για να μοιραστούν μαζί μας ιδρώτα και συναισθήματα, να σηκώσουμε τα μεσαία δάχτυλα ψηλά, και να ουρλιάξουμε με όλη μας την καρδιά!


Bad Movies

Δύο λέξεις αρκούν: Θεσσαλονίκη & Αλητεία! Μέσω αυτού του εκρηκτικού συνδυασμού γεννιέται το punk rock των Bad Movies. Η παρουσία τους, τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά, στις αναρίθμητες ανά τα έτη εμφανίσεις τους, παραμένει σταθερά ποιοτική, γεγονός που δικαιολογεί και τη διαρκή αύξηση του fan base τους. Ο ήχος τους χαρακτηριστικός, μουσικό στίγμα που τους ξεχωρίζει από τον σωρό. Είτε στα ελληνόφωνα, είτε στα αγγλόφωνα τραγούδια τους, δεν υπάρχει περίπτωση να τους μπερδέψεις με κανέναν άλλο. Καταιγιστικοί επί σκηνής, δεν σου δίνουν περιθώρια να μείνεις έξω από τον κύκλο.


Oldschool Rednex

19 χρόνια από τότε που μια παρέα φίλων ξεκίνησαν να γρατζουνάνε τις κιθάρες τους σε μια αποθήκη φωνάζοντας ότι αισθάνονται εξωγήινοι σ' αυτόν τον πλανήτη. Επηρεασμένοι από την ελληνική πανκ ροκ σκηνή της εποχής, ενάντια στον καθωσπρεπισμό της κοινωνίας και με τον "αέρα" δύο εφήβων που θέλουν να τα ζήσουν όλα, άρχισαν να γράφουν τα πρώτα τους κομμάτια (Εξωγήινος, Βουτιά μες το μυαλό σου). Η μπάντα αρχικά ονομάστηκε Δεν Ξέρω Τίποτα και η πρώτη τους συναυλία δόθηκε σε ένα καφενείο στην Βέροια.

Η πρώτη τους εμφάνιση σαν Oldschool Rednex έγινε στο στέκι του Βιολογικού στα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2001, η οποία ηχογραφήθηκε και διαδόθηκε μεταξύ φίλων σε μορφή CD. Τα τραγούδια τους αγαπήθηκαν γρήγορα και οι Oldschool Rednex ξεκίνησαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Το 2012 με τη βοήθεια φίλων ηχογραφούν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά. Ο δίσκος με τίτλο Βουτιά μες το μυαλό σου κυκλοφορεί σε βινύλιο από τη Noise Effect σε 500 αριθμημένα αντίτυπα. Μέσα σε 2 χρόνια (2014) κυκλοφορούν και πάλι σε συνεργασία με την Noise Effect και την ελβετική Balkongpønker Vinilers ένα 7"βινύλιο που περιέχει δύο τραγούδια Σαν ψέμα - Με το βλέμμα ψηλά. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας τον επόμενο τους δίσκο με 9 ολοκαίνουργια τραγούδια.


Bazooka

Οι Bazooka δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2008 στο Βόλο και έκτοτε έχουν ως βάση τους την Αθήνα. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single Shame Take My Brain / Ravening Trip (Inch Allah Records) το 2011, ενώ το 2012 συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με την Αμερικάνικη Slovenly Recordings για την κυκλοφορία του EP Ι Want To Fuck All The Girls In My School. Το 2013 κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο album τους και ακολούθησαν το single Δεμένος Στο Κρεββάτι Σου και το δεύτερο album τους Άχρηστη Γενιά. Στην καινούρια τους δουλειά οι Bazooka διευρύνουν ακόμα περισσότερο τους μουσικούς τους ορίζοντες, χωρίς να χάνουν ούτε στιγμή την δύναμη και την ορμητικότητα του ήχου τους, ενώ για ακόμα μια φορά επιστρέφουν στις ρίζες τους δίνοντας έμφαση στον Ελληνικό στίχο.


Οι Bazooka έρχονται με θόρυβο από τη Ζούγκλα


Wish Upon A Star

Οι Wish Upon A Star είναι μια τετραμελής punk rock μπάντα από την Αθήνα. Το ύφος τους περιέχει επιρροές από όλο το φάσμα του punk rock, επηρεασμένο κυρίως από τον μοντέρνο αμερικάνικο ήχο αλλά και την μελωδικότητα του καλιφορνέζικου punk των 90's. Έχουν κυκλοφορήσει τρεις δίσκους από το 2010, με πιο πρόσφατο το Through Thick and Thin του 2015. Πέρα από πολλές συναυλίες εντός συνόρων όλα αυτά τα χρόνια, έχουν πραγματοποιήσει και 6 ευρωπαϊκές περιοδείες ενώ αυτόν τον καιρό έχουν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου 4ου δίσκου τους.


Αρνάκια

Τα Αρνάκια είναι ένα punk rock τρίο που δημιουργήθηκε το 1984 στην Αθήνα και πραγματοποίησε δύο πλήρεις κυκλοφορίες μέσω της Wipe Out Records, τα Στο Στόμα Του Λύκου (1993) και Αρνάκια (1999). Με τραγούδια τους συμμετείχαν επίσης σε μουσικές συλλογές, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές εκπομπές, γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση για εγχώριο punk rock συγκρότημα της εποχής τους. Ο θάνατος του ντράμερ Αντώνη Πρωτονοτάριου οδήγησε στη διάλυσή τους, λίγο μετά την ομώνυμο κυκλοφορία αλλά το 2014 δραστηριοποιήθηκαν και πάλι πραγματοποιώντας σποραδικές αλλά πολυσυζητημένες ζωντανές εμφανίσεις, με τη συμμετοχή του Θεοδόση Τσατσαρώνη πίσω από τα ντραμς. Η συμμετοχή τους στο Street Mode Festival αποτελεί και την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος στην Θεσσαλονίκη!


Θραξ Πανκc

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την πανκ; Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Θραξ Πανκc, όταν αποφάσισαν "να τα πούνε" από το 2008 και μετά, παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, πορείες και άλλες περιστάσεις. Παντού και πουθενά, αναμειγνύοντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, παίζουν τη μουσική τους, την οποία θα ακούσεις να χαρακτηρίζουν "πανκοπανηγυροψυχεδέλεια", λέξη που όμως δεν αρκεί για να την περιγράψει. Άλλοτε πολλοί και άλλοτε λιγότεροι αριθμητικά επί σκηνής, εξοπλισμένοι με γκάιντες, λύρες και νταούλια, μαγεύουν και παρασύρουν, και αυτό ακριβώς έρχονται να κάνουν στην επιστροφή τους στη σκηνή του Street Mode Festival.


Θραξ Πανκc: Έκσταση με γκάιντα και νταούλι


Άλλος Κόσμος

Μέλη των θρυλικών Bootstroke και Ομίχλη δημιουργούν το 2014 το συγκρότημα Άλλος Κόσμος. Εκφράζοντας με ελληνικό στίχο προβληματισμούς της καθημερινότητας, οι Άλλος Κόσμος αποτελούν αυτή τη στιγμή τους κυριότερους εκπροσώπους της αθηναϊκής Street Punk σκηνής.


Κροταλίας

Το συγκρότημα Κροταλίας δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2014 στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα ελληνόφωνο μουσικό γκρουπ που κινείται στο χώρο του πανκ - ροκ. Το Μάιο του 2015 θα κυκλοφορήσει ψηφιακά η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, το EP Για Μια Θέση Στον Ήλιο ο οποίος είναι σε ανεξάρτητη παραγωγή. Πρόκειται για τραγούδια με γρήγορες και ρυθμικές κιθάρες και τύμπανα να παίζουν σε καταιγιστικό ρυθμό. Άμεσο και γνήσιο πανκ ροκ με surf και desert περάσματα και stoner στοιχεία. Τον Φεβρουάριο του 2016 μας παρουσίασαν και ένα video που δημιούργησαν για το τραγούδι τους Περίστροφο.


'Roundlights

Ήταν 2006 στη Θεσσαλονίκη, όταν τέσσερις ανήσυχοι τύποι έσμιξαν με σκοπό να φτιάξουν μια rock 'n' roll μπάντα. Από τότε οι 'Roundlights έχουν κυκλοφορήσει ένα ομότιτλο LP (2011) και το 7ιντσο διαμαντάκι Sober (2014), ενώ παράλληλα κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους στη σύγχρονη εγχώρια σκηνή, με μια σειρά μοναδικών live εμφανίσεων. Οι 'Roundlights κατάφεραν να προσμείξουν στον ήχο τους το κλασικό rock 'n' roll και τα χαοτικά punk ξεσπάσματα με το παραδοσιακό surf και άλλα σκοτεινά ψυχεδελικά περάσματα ενώ δεν λείπουν ακόμη και tribal ρυθμοί και psychobilly εκρήξεις. Φαζαρισμένα ξεσπάσματα, ορμητικοί ρυθμοί και μεθυστικές ερμηνείες είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τόσο των ηχογραφήσεων, όσο και των ζωντανών εμφανίσεων τους.


Coyote's Arrow

Οι Coyote's Arrow σχηματίστηκαν τον χειμώνα του 2014 από ενεργά μέλη της αθηναϊκής ροκ σκηνής. Οι ρίζες τους βρίσκονται στα ιστορικά σχήματα Deus Ex Machina και Nonmandol. Βουντού ρυθμοί, δυνατές μπασογραμμές, κιθαριστικά ξεσπάσματα και ένας εξαιρετικός συνδυασμός ανδρικής και γυναικείας φωνής, αποτελούν την πρώτη ύλη για τη δημιουργία ενός προσωπικού ηχοχρώματος. Ξεσηκωτικά ρεφρέν και ηχητικά στοιχεία από μακρινές μουσικές κουλτούρες ξεδιπλώνονται, φέροντας ίχνη του παγκόσμιου πολιτισμού των ανθρώπων, αντλώντας δύναμη από τη γη για να διεκδικήσει τον ουρανό!


Doll Skin

Η πρώτη all-female μπάντα του φετινού Street Mode Festival κατάγεται από τις Η.Π.Α. Οι Doll Skin έχουν αρχίσει ήδη να χτίζουν τη φήμη τους, χάρη στο pop-punk υφής μεταλλικό rock 'n' roll τους που παρά το σύντομο διάστημα ύπαρξής τους (ιδρύθηκαν μόλις το 2013) ηχεί ώριμο και ελπιδοφόρο, γεγονός που άλλωστε εξηγεί την παρόρμηση του μπασίστα των Megadeth, Dave Ellefson να μανατζάρει το σχήμα, οδηγώντας το σε περιοδείες στο πλευρό των D.R.I. και Social Distortion, αλλά και τη διάκρισή τους ως "Καλύτερη ανερχόμενη μπάντα" στα Heavy Metal Television Awards αλλά και ως μία από τις εφτά καλύτερες ανερχόμενες μπάντες στο Alternative Press Magazine. Το πρώτο τους full length album, Manic Pixie Dream Girl κυκλοφόρησε το 2017 δίνοντας στο σχήμα αμέτρητα χιλιόμετρα στον δρόμο, και μία θέση στο Vans Warped Tour του 2017.


Replicunts

Οι Replicunts κατάγονται από το Βελιγράδι και είναι η δεύτερη all-female μπάντα του φετινού Street Mode Festival. Με επιρροές που προέρχονται από το μελωδικό hardcore και το old-school punk, και με στίχους τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Σέρβικα, οι Replicunts υπόσχονται να μας παρουσιάσουν το εκρηκτικό υλικό τους, εν μέσω ιδρώτα και ανεξάντλητης σκηνικής ενέργειας.


Baildsa

Αφότου σχηματίστηκαν το 2008, οι Baildsa εξελίχθηκαν σταδιακά, μπολιάζοντας με ska, punk, reggae, rap, και indie/ post-rock, ακόμη και stoner στοιχεία το βαλκανικό γύφτο-punk υπόβαθρο, που τους ακολουθεί από τα πρώτα τους μουσικά βήματα, φέρνοντας ως αποτέλεσμα έναν ιδιαίτερο και μοναδικό ήχο!  Χάρη στη δισκογραφική τους ποιότητα, οι Baildsa έχουν καταφέρει να χτίσουν κοινό σε παγκόσμια κλίμακα, με τη πραγματική φλόγα τους να βρίσκεται πάντα στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Η εκρηκτική και γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία τους έχει οδηγήσει σε περισσότερες από 350 συναυλίες μέχρι στιγμής σε Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο, Β. Μακεδονία, Βουλγαρία και Αλβανία, πολυάριθμες εμφανίσεις σε φεστιβάλ, και support εμφανίσεις στους Kultur Shock, New Model Army και Manu Chao, μεταξύ άλλων.


Repetitor

Το garage rock/ post punk τρίο των Repetitor από το Βελιγράδι της Σερβίας, είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο υποσχόμενα νεοσύστατα σχήματα της Βαλκανικής χερσονήσου. Με τα δύο albums τους Sve što vidim je prvi put και Dobrodošli na okean οι Repetitor απλά σκαρφάλωσαν στην κορυφή των charts, λαμβάνοντας τίποτα λιγότερο από αποθεωτικές κριτικές, ενώ χάρη στα υψηλής ενέργειας live shows τους, δεν άργησαν να διευρύνουν ραγδαία το κοινό τους. Με ιδιαίτερη προσήλωση σε αυτό, δημιούργησαν γρήγορα τον δικό τους χαρακτηριστικό ήχο, που αποτελεί ένα μείγμα heavy rock 'n' roll, post punk και όλων των μουσικών ειδών που παρεμβάλλονται αυτών των δύο. Τα τραγούδια τους φέρουν μία γοητευτική πρόσμειξη ήχων και επιρροών, συσκευασμένη σε μία δυναμική, ροκάδικη performance από όλα τα όργανα και τα φωνητικά και ενδυναμωμένη από το ξεχωριστό wall of sound που όλοι μαζί δημιουργούν.


Διάβασε ακόμη:

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 10ου Street
Mode Festival


* Η κεντρική φωτογραφία στο παρόν αποτελεί προϊόν προηγούμενων εκδόσεων του Street Mode Festival.

Επιμέλεια: Λάμπρος Loco Παπαευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you, and may the force be with you.